Οι εξετάσεις στο Mάθημα "Ογκολογική Απεικόνιση" θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 22/5/2019 στο Μαγγίνειο Αμφιθέατρο του Αρεταιείου Νοσοκομείου. Λόγω πολύ μεγάλου αριθμού δηλώσεων συμμετοχής, οι εξετάσεις θα διεξαχθούν στις 14:00μ.μ. για τους φοιτητές που έχουν δηλώσει το Mάθημα και το επώνυμό τους αρχίζει από Α έως Λ και στις 14:45μ.μ. για αυτούς που το επώνυμό τoυς αρχίζει από Μ έως Ω. Οι φοιτητές πρέπει να έχουν μαζί τους την κάρτα παρουσιών. Οι εξετάσεις θα γίνουν με ερωτήσεις πολλαπλής επιλογής από την τράπεζα θεμάτων την οποία μπορείτε να βρείτε εδώ. Τις διαλέξεις του Μαθήματος μπορείτε να τις βρείτε σε σύνδεσμο στην αρχική σελίδα του ιστότοπου μας. 

Tην Τρίτη 14/05/2019 θα πραγματοποιηθεί το μάθημα Επεμβατική Ακτινολογία με τον Καθηγητή κ. Α. Χατζηϊωάννου ενώ την Πέμπτη 16/05/2019 θα πραγματοποιηθεί το μάθημα Μυοσκελετικό Σύστημα - Σπονδυλική Στήλη με την κ. Σ. Φονταρά μαζί με την τελευταία φροντιστηριακή άσκηση. 

To αναβληθέν μάθημα στις 18/04/2018 με τον Ομότιμο Καθηγητή κ. Α. Γουλιάμο με θέμα: Κεντρικό νευρικό σύστημα - Νωτιαίος μυελός θα αναπληρωθεί στο τέλος του προγράμματος στις 23/05/2019 στο Μαγγίνειο Αμφιθέατρο του Αρεταιείου Νοσοκομείου. 

 

Σας ενημερώνουμε ότι η Πτυχιακή Εξεταστική θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 7 Μαΐου 2019 στην αίθουσα Βητατρονίου του Αρεταιείου Νοσοκομείου (9.00-11.00π.μ.).

Σας ενημερώνουμε ότι στις 21/03/2019 το μάθημα με θέμα: Αναπνευστικό Σύστημα 2 με την Επίκουρη Καθηγήτρια Ακτινολογίας κ. Σ. Γκουρτσογιάννη θα διεξαχθεί στο Μικρό Αμφιθέατρο του Αρεταιείου Νοσοκομείου και όχι στο Μαγγίνειο, όπως είναι προγραμματισμένο. Οι ώρες παραμένουν οι ίδιες. 

Από το εαρινό εξάμηνο της ακαδημαϊκής χρονιάς 2018-2019 ξεκινά να διδάσκεται νέο κατ’ επιλογήν υποχρεωτικό μάθημα από το Α’ Εργαστήριο Ακτινολογίας με τίτλο «Ογκολογική Απεικόνιση». Υπεύθυνος μαθήματος: Βασίλης Κουτουλίδης, Επικ. Καθηγητής Ακτινολογίας

 

Το μάθημα απευθύνεται σε φοιτητές του 4ου, 5ου και 6ου έτους.

Περίοδος διδασκαλίας μαθήματος 18/3/2019 – 17/4/2019

Τα μαθήματα θα πραγματοποιούνται στο Μαγγίνειο Αμφιθέατρο του Αρεταιείου Νοσοκομείου.

 

Σκοπός του μαθήματος είναι να αναδείξει πώς οι σύγχρονες μέθοδοι της Ιατρικής Απεικόνισης, μορφολογικές και λειτουργικές, συμβάλλουν στη διάγνωση, τη θεραπευτική αντιμετώπιση και την παρακολούθηση των ασθενών με κακοήθεις νεοπλασίες.

 

Οι φοιτητές που θα δηλώσουν συμμετοχή στο μάθημα θα λάβουν το σύγγραμμα «Μαθαίνοντας Ακτινολογία» (Εκδόσεις Κωνσταντάρας, συγγραφέας: WilliamHerring, επιμέλεια ελληνικής έκδοσης: Καθ. Λ. Ε. Μουλοπούλου)

 

Για να προδηλώσετε συμμετοχή στο μάθημα συμπληρώστε την ηλεκτρονική αίτηση εδώ.

(υπενθυμίζεται πως η οριστική δήλωση κάθε μαθήματος για συμμετοχή στις εξετάσεις γίνεται μέσω της πλατφόρμας MyStudies)

 

Για το πρόγραμμα μαθημάτων δείτε εδώ

 

Για τα περιεχόμενα και τους εκπαιδευτικούς στόχους του μαθήματος δείτε εδώ